Cewez - Centrale der werkgevers Zeebrugge vzw

Login English
Menu
Home > Premie gekoppeld aan veiligheidsdoelstellingen

Premie gekoppeld aan veiligheidsdoelstellingen

Raadpleeg de folder hieronder voor meer informatie.

Je kan je engagement ingeven via de volgende link: www.veiligwerkenindehaven.be . Deze “engagementsdoelstelling” is een onderdeel van de CAO90 omtrent veiligheidsdoelstellingen. 

Op 30 september moet 75% van de Belgische havenarbeiders, logistieke medewerkers en vaklui zich hebben geregistreerd om de bijhorende premie te mogen ontvangen. Tot nu toe heeft 42% van de collega's zich geregistreerd. Tijd voor een eindspurt: schrijf je zeker in!


Schrijf je in op www.veiligwerkenindehaven.be
Als havenarbeider van Zeebrugge moet je je rijksregisternummer ingeven (niet je werkboeknummer).

Doe zoals je collega's en bevestig je engagement voor veilig werk op de website!

Zet jij samen met ons de veiligheid op de eerste plaats? 


Wij vertellen je hoe je de vier doelstellingen kunt halen:
1️⃣ minstens 75% van de havenarbeiders, logistieke medewerkers en vaklui moeten zich registreren op www.veiligwerkenindehaven.be
2️⃣ minstens 90% van de havenarbeiders, logistieke medewerkers en vaklui draagt op zijn of haar werkpost de juiste veiligheidsuitrusting (er worden verschillende steekproeven uitgevoerd op verschillende werkplaatsen)
3️⃣ minstens 70% van de havenarbeiders, logistieke medewerkers en vaklui heeft aandacht voor het risico en vermijdt ongevallen door struikelen, uitglijden of vallen (er worden verschillende steekproeven uitgevoerd op verschillende werkplaatsen)
4️⃣ het aantal arbeidsongevallen in de havens laten dalen met meer dan 10%
Indien alle doelstellingen zijn bereikt, wordt een premie uitbetaald van maar liefst 250 euro of 175 euro (voor logistieke medewerkers)!


Toon je engagement en maak de veiligheid in de haven een topprioriteit! Start alvast met doel 1 en registreer je op http://www.veiligwerkenindehaven.be