Cewez - Centrale der werkgevers Zeebrugge vzw

Login English
Menu
Home > Testgroep voor MyCewez

Testgroep voor MyCewez

De komende maanden willen wij starten met een gloednieuwe elektronische webtoepassing MyCewez waar havenarbeiders toegang krijgen tot allerlei personeelsgegevens. Dit gaat over verlofsaldo’s, prestatiekalender, berekende lonen, kledijpunten, enz. die bij voorkeur bekeken kunnen worden via pc of tablet.

Graag hadden wij havenarbeiders betrokken bij dit project. Op basis van de testresultaten zal MyCewez geoptimaliseerd en uitgerold worden voor alle havenarbeiders.

Wij zijn op zoek naar 100 geïnteresseerde havenarbeiders die deel willen uitmaken van een testgroep en feedback wensen te geven via info@cewez.be (vragenlijsten). Ideaal is te beschikken over een diverse testgroep (leeftijd, toestel, besturingssysteem/merk).

Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van dit testteam, stuur dan voor 20 oktober een e-mail naar info@cewez.be met volgende informatie: naam, leeftijd, toestel, besturingssysteem (android of ios) of merk toestel. Wij nemen dan verder contact met u op over het verdere verloop.

In de toekomst zal MyCewez stelselmatig uitgebreid worden met extra functies die het leven van de havenarbeider meer zullen vergemakkelijken. Ook zullen de aangesloten werkgevers in de toekomst een digitaal communicatieplatform uitgewerkt krijgen.