Cewez - Centrale der werkgevers Zeebrugge vzw

Login English
Menu
Home > Info kledij (overschakeling bodywarmers en regenjassen / info mondmaskers)

Info kledij (overschakeling bodywarmers en regenjassen / info mondmaskers)

Overschakeling bodywarmers en regenjassen

De huidige regenjassen Marseille en de bodywarmers Milan worden binnenkort vervangen door nieuwe modellen.  De nieuwe regenjassen en bodywarmers werden door diverse havenarbeiders in diverse functies uitgetest en positief onthaald.
Het spreekt voor zich dat de huidige stock eerst verdeeld dient te worden vooraleer we definitief kunnen overschakelen naar de nieuwe modellen.  Van zodra een specifieke maat niet meer voorradig is in de huidige modellen, zal stelselmatig overgeschakeld worden naar de nieuwe modellen.
Om de huidige stock wat vlugger te verdelen en plaats te maken voor de nieuwe modellen zullen de huidige bodywarmers en regenjassen vanaf heden verdeeld worden aan de helft van de kledijpunten!
Regenjas Marseille aan 23 kledijpunten (ipv 45) en de bodywarmer Milan aan 20 kledijpunten (ipv 40).
De nieuwe modellen hebben een andere maatindeling, vandaar dat het belangrijk is dat deze steeds gepast worden aan de balie.

 

Stoffen mondmaskers

We kregen de afgelopen weken meer en meer de vraag om de stoffen mondmaskers in ons kledijgamma op te nemen.  Vanaf nu zijn de witte en zwarte stoffen mondmaskers ter beschikking aan de balie van Cewez. 
Ze zijn per 2 verpakt en kunnen aangeschaft worden in ruil voor 1,68 kledijpunten (= per set van 2), met een maximum aantal stoffen mondmaskers per afhaling van 6 stuks (= 3 sets van 2 mondmaskers).